Kako vam možemo pomoći?Kako da instaliram program Mali brat?

Sa računara na koji želite da instalirate program kliknete na (link) i pritisnite install. Instalacija je trenutna i sve što vam preostaje jeste da unesete svoj username i password koji ste dobili prilikom prijavljivanja. Prilikom downloada može se dogoditi da dobijete sledeće upozorenje:


Desni klik i odaberite opciju Keep


Kako da gledam šta moje dete radi na računaru?

Na svom računaru, kliknete na Control Panel Little Brother (link) i instalirate ga jednim klikom po istom principu opisanom u pasusu iznad. Dobićete ikonicu na desktopu, unesite svoj username i password i sve funkcije su vam omogućene.


Koje tehnologije su podržane?

Mali brat je namenjen Windows korisnicima, a uskoro se očekuju verzije za Android i IOS


Šta ako dete isključi internet na svom računaru?

Ukoliko isključi internet, sva ograničenja ili zabrane ostaju aktivne, a naknadno kada se internet ponovo priključi moći ćete da gledate statistiku. Ukoliko ste limitirali igranje određene igrice na 60 minuta dnevno, po isteku vremena igra se isključuje nevezano da li je računar priključen na internet ili ne


Koliko košta Mali brat?

Prilikom downloada dobijate 5 dana gratis korišćenje. Ukoliko želite da postanete stalni korisnik možete izvršiti uplatu uplatnicom ili sms-om. Mesečna naknada za korišćenje po računaru ukoliko uplaćujete uplatnicom je 120 dinara mesečno uključujući PDV, a ukoliko uplaćujete sms-om 150 dinara mesečno +PDV.
Control Panel Little Brother, program za upravljanje i kontrolu, je potpuno besplatan i možete ga instalirati na bilo kojem broju računara.


Na koliko računara mogu da instaliram program Mali brat i sve da pratim odjednom?

Mali brat možete instalirati na koliko god želite računara. Dovoljno je da na svim računarima na kojima ste instalirali program Mali brat unesete isti username i password i sa jednog mesta možete da upravljate većim brojem računara.


Koja je razlika između softvera Mali brat i Control Panel Little Brother?

Mali brat se instalira na računar Vašeg deteta i služi da skuplja i šalje podatake na softver Control Panel Little Brother koji roditelji instaliraju na svoje računare.Da li je moguće upravljati dečjim računarima bez korišćenja softvera Control Panel Little Brother?

Uskoro se očekuje da kada se logujete na naš sajt, dobijete punu funkcionalnost upravljanja i kontrole direktno na sajtu


Da li je moguće da oba roditelja sa različitih mesta prate šta deca rade na računaru?

Da, dovoljno je da oba roditelja na svojim računarima instaliraju Control Panel Little Brother i unesu username i password koji su dobili prilikom prijavljivanja


Šta se dešava ukoliko još neko osim deteta koristi računar, a ne želim da pratim aktivnosti svoje supruge/supruga, sopstvene aktivnosti?
Primer: cela porodica koristi jedan računar i lično ne želim da moje aktivnosti ulaze u statistiku korišćenja računara

U svakom trenutku možete da privremeno isljučite program Mali brat. Desnim klikom na ikonicu u system trey-u odaberite opciju “privremeno zaustavite”, program će vam tražiti da unesete svoj username i password i program je pauziran, a podaci se neće prenositi niti će se pokazaivati u bilo kojim statistikama korišćenja.


Kada završite sa sopstvenim aktivnostima, ponovo desnim klikom odaberite opciju “pokreni ponovo”


Kako da dobijem upozorenje na ključne reči?

Kada se logujete na sajt i pokrenete Little brother monitor, u delu ključne reči možete ukucati 10 ključnih reči ne kraćih od 4 karaktera. Svaki put kada vaše dete ukuca odabrane reči u bilo kom programu, na mail vam stiže obaveštenje i slika tog konkretnog programa.


Čemu služi upozorenje na ključne reči?

Upozorenje na ključne reči služi da zaštitite svoje dete od pedofilije, narkomanije, uticaja sekti i slično. Ukoliko je vaše dete na Facebook-u i četuje sa nekim, onog trenutka kada unese ključnu reč, vi dobijate sliku ekrana samo Facebook-a i vidite sa kim dete četuje. Na taj način ćete moći da sprečite eventualni napad na vaše dete i da proverite osobu sa kojm je u komunikaciju.


Kako da deinstaliram program Mali brat?

Program se deinstalira desnim klikom na ikonicu Mali brat u system trey-u i odabirom opcije uninstall. Prilikom deinstalacije neophodno je uneti svoj username i password kako bi deinstalacija bila uspešno obavljena. Ova opcija služi kako bi se sprečilo neovlašćena deinstalacija koja bi mogla da ugrozi roditeljsku kontolu.